A furat o borsetă cu suma de 5.798 lei dintr-un local din Cig

La data menţionată poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, din incinta unui local, situat pe raza localităţii Cig, judeţul Satu Mare, ar fi fost sustrasă o borsetă care conţinea suma de 5.798 lei.

foto_101722În urma activităţilor specifice desfăşurate poliţiştii au stabilit că fapta ar fi fost comisă chiar de către un angajat al localului, în vârstă de 22 de ani, care în perioada 26-28.06.2015, ar fi jucat la jocuri de noroc diferite sume de bani, din cele încasate, cu speranţa că va câştiga o sumă mai mare, însă în seara de 28.06.2015, înainte de ora închiderii, când a realizat că a acumulat o lipsă de aproximativ 5000 lei, s-ar fi panicat şi ar fi înscenat un furt din local, ar fi luat borseta în care se mai afla suma de 740 lei şi cheile de citire a contoarelor aparatelor de joc şi ar fi aruncat-o. în zona pieţei din apropierea barului, iar la ora închiderii ar fi lăsat uşa localului neasigurată.

A fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 3, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.