Pompierii sătmăreni au stins un incendiu izbucnit în Negrești Oaș la o anexă

În data de 04 iulie a.c., la ora 06.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al Judeţului Satu Mare a fost anunţat, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 (S.N.U.A.U. 112), despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească (magazie), în localitatea Negreşti Oaş, strada Talna.

incendiu-1428843367La locul producerii incendiului s-au deplasat trei autospeciale de intervenţie din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea la faţa locului a echipajelor de intervenție s-a constatat că incendiul se manifesta in interiorul magaziei pe o suprafaţă de aproximativ 60 metri pătrați, acesta fiind lichidat în cel mai scurt timp.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă “scurtcircuit electric” s-a descoperit în interiorul anexei o persoană carbonizată în vârstă de 73 ani (proprietarul anexei).

În urma intervenţiei pompierilor militari au fost salvate  bunuri în valoare de aproximativ 120.000 lei. Intervenţia a fost finalizată la ora 08.04.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 6, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.