Jandarmii sătmăreni au aplanat duminică un scandal izbucnit într-un local

În dimineaţa zilei de duminică, în jurul orei 05.00, jandarmii sătmăreni au fost solicitaţi prin Serviciul Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112 să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit la un local de pe strada Decebal din municipiul Satu Mare.

jandarmi-scandal-barAjunşi la faţa locului, jandarmii sătmăreni au constatat faptul că între mai multe persoane a izbucnit un conflict pe fondul consumului excesiv de alcool. Jandarmii au procedat la aplanarea conflictului şi identificarea persoanelor implicate.

În urma agresiunilor două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Pentru participarea la scandal B. Ioan a fost sancţionat cu amendă contravenţională. Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra altui tânăr a fost găsit un cuţit, drept pentru care jandarmii sătmăreni au întocmit act de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă. În cazul celui de-al treilea tânăr implicat în conflict a fost întocmit act de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 13, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.