99 de cadre didactice cu note peste 7, la concursul pentru ocuparea posturilor vacante

Luni, 20 iulie 2015 s-au afişat rezultatele la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, sesiunea 2015.

cAstfel, din cei 309 candidaţi care au susţinut proba scrisă a examenului, pentru doi candidaţi lucrările au fost anulate pentru că au scris un nume propriu în lucrare, respectiv un număr de 307 candidaţi au fost notaţi.

Situaţia, pe tranşe de note, la nivelul judeţului Satu Mare se prezintă astfel:

92 candidaţi cu note mai mici decât 5;

116 candidaţi cu note mai mari decât 5 şi mai mici decât 7;

99 candidaţi cu note mai mari decât 7;

Procentul de promovabilitate la nivelul judeţului Satu Mare este de 69,5%.

Candidaţii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii la inspectoratul şcolar, azi 20 iulie 2015, până la ora 21 şi mâine 21 iulie 2015, în intervalul orar 8-15. Rezultatele finale se vor afişa în data de 24 iulie 2015.

Candidaţii care au obţinut nota minim 7 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă se pot titulariza în condiţiile în care vor fi repartizaţi pe posturi publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, iar candidaţii care au obţinut nota minim 5 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă pot fi repartizaţi pentru suplinire în anul şcolar 2015-2016.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 20, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.