Experiență benefică pentru echipa Shark Racing la Transilvania Rally

Echipajul Shark Racing, alcatuit din Gabriel Ene și Ciprian Solomon, s-a aliniat la startul celei de-a cincea etape a Campionatului Național de Raliuri la volanul unui Peugeot 208 R2, înlocuind astfel modelul Dacia Logan la volanul căruia echipajul a parcurs prima jumătate a sezonului competițional 2015. 

Gabriel Ene - Ciprian Solomon Transilvania Rally“Am luat decizia să schimbăm mașina pentru a doua jumătate a sezonului 2015 și mă bucur pentru alegerea care pe am făcut-o. Transilvania Rally a reprezentat un raliu de acomodare și suntem multumiți, în mare parte, de cum au decurs lucrurile. Din păcate în prima zi a raliului, pe a doua specială ne-am văzut nevoiți să abandonăm din cauza unor probleme tehnice. Mai exact ambreiajul a fost cel care a cedat după primii cinci kilometri și așa s-a încheiat prima zi pentru noi. Am luat startul în ziua secundă sub regula SuperRally și mașina a funcționat perfect, reușind astfel să ne acomodăm un pic cu ea și să ne obișnuim cu ținuta de drum. Aștept cu interes următoarea etapă de la Sibiu”, declara la finalul Transilvania Rally, Gabriel Laurențiu Ene.

Următoarea etapă a Campionatului Național de Raliuri, Sibiu Rally Challenge, va avea loc în perioada 21-22 august.

Shark Racing beneficiază de sprijinul sgmarket.ro pe întreaga durată a sezonului competițional 2015.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 21, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.