Apelul europarlamentarului Victor Negrescu către colegii săi: „Nu distrugeți partidul!”

Eurodeputatul PSD Victor Negrescu face un apel către colegii săi din partid care participă la reuniunea Comitetului Executiv să conștientizeze responsabilitatea pe care o au și să ia decizii în consecință.

victor-negrescu„Astăzi avem un Comitet Executiv important pentru viitorul Partidului Social Democrat. Eu am crescut în acest partid de la 18 ani și am trecut prin toate etapele, începând de la organizația locală. Fac un apel către toți liderii PSD: Nu distrugeți partidul! Partidul Social Democrat și-a câștigat cu greu reputația și respectul pe scena politică, iar cei cărora trebuie să le mulțumim pentru acest lucru sunt membrii și simpatizanții noștri. PSD este singurul partid de masă din România, cea mai mare formațiune politică din țară, singurul capabil să asigure o guvernare stabilă și performantă. Vreau ca toți să conștientizeze responsabilitatea pe care o au și să judece în consecință”, comentează europarlamentarul Victor Negrescu.

Referindu-se la poziția partenerilor externi ai PSD, europarlamentarul a explicat că aceștia au nevoie de stabilitate.

„Colegii noștri din Partidul Socialiștilor Europeni își doresc un PSD puternic și stabil. Guvernarea este apreciată de partenerii noștri externi și este considerată una dintre cele mai performante la nivel european. Sunt convins că toți partenerii noștri au nevoie de un PSD unit”, explică europarlamentarul PSD.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 22, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.