Alegerea lui Liviu Dragnea înseamnă un PSD unit şi mult mai puternic în Transilvania

Eurodeputatul social-democrat Victor Negrescu a subliniat, în cadrul conferinței județene a PSD Alba, că alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea Partidului Social Democrat reprezintă o oportunitate pentru partid de a atrage electorat din zona Ardealului, însemnând totodată „un PSD unit şi mult mai puternic în Transilvania”.

liviu-dragnea„Alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea Partidului Social Democrat înseamnă un PSD unit şi totodată un PSD mult mai puternic în Transilvania, zonă care poate deveni politic o bază electorală importantă pentru Partidul Social Democrat. […] Am convingerea că experienţa echipei de conducere va permite partidului să devină şi mai puternic în Ardeal. Transilvania va deveni o prioritate pentru PSD, unde trebuie să comunicăm mai bine ce am făcut pentru oamenii din zonă şi să câştigăm electoratul. Investițiile făcute în Ardeal de Guvernul PSD – fie că vorbim de infrastructură sau de crearea de locuri de muncă – puse în relație cu informațiile despre acestea, arată că există o problemă de percepție a partidului care poate fi remediată printr-o mai bună organizare și comunicare.

Performanțele unor Consilii Județene conduse de PSD în Transilvania, precum Bistrița-Năsăud, Sibiu sau Sălaj, sau fondurile importante venite de la Guvernul Ponta pentru celelalte județe din vestul țării demonstrează că Transilvania poate deveni politic o bază electorală importantă pentru Partidul Social Democrat”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu în cadrul conferinței județene a PSD Alba.

Întrebat cu privire la maniera prin care PSD intenționează să câștige electoratul din Ardeal, europarlamentarul a explicat că totul se va face împreună cu oamenii din zonă.

„Președintele interimar al Partidul Social Democrat dorește un dialog cu baza partidului și mai ales cu cetățenii oriunde s-ar afla aceștia. Specificul electoral al Ardealului este că se vrea participarea la viața comunităților locale. În consecință, orice strategie pentru vestul României va include un parteneriat solid cu colegii din Transilvania și o implicare reală a cât mai multor persoane din zonă. Ardelenii susțin valorile sociale, trăiesc în comunitate, sunt majoritar de stânga. Este timpul ca PSD să le arate că reprezintă într-adevăr aceste principii”, a completat Victor Negrescu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 24, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.