Cadavrul unui sătmărean, găsit pe strada Dunării. Nu sunt suspiciuni de omor

Duminică, 26 iulie, la ora 11:14, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare a fost solicitat pe strada Dunării, la o “moarte suspectă”. S-a deplasat un echipaj medical de urgență cu medic precum și un echipaj de poliție. La locul solicitării s-a găsit cadavrul unui bărbat (după îmbrăcăminte), aflat în stare de putrefacție. A fost solicitat și serviciul de criminalistică.

mortPotrivit Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, cadavrul nu prezenta urme de violenţă. De asemenea asupra sa au fost găsite documentele personale, fiind stabilită identitatea acestuia, respectiv Ştefan B., din municipiul Satu Mare.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Prosectura Spitalului Judeţean II Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

În cursul zilei de azi, conform concluziilor medicilor legişti, s-a stabilit că decesul ar fi survenit la data de 15 iulie a.c., cauza decesului fiind cardio miopatie dilatativă.

În acest caz nu sunt suspiciuni de omor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 27, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.