Doi ofiţeri şi nouă subofiţeri de la I.J.J. Satu Mare au fost înaintaţi în grad la termen

Ziua de 31 iulie reprezintă pentru cadrele militare jandarmi o zi de împlinire şi de bucurie în acelaşi timp, deoarece alături de Ziua Armei şi de celelalte sărbători din cursul anului, este ziua în care după  îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi parcurgerea stagiului în grad, militarii jandarmi sunt avansaţi în treapta ierarhică următoare.

P1180109Jandarmeria sătmăreană este în sărbătoare prin faptul un număr de 11 jandarmi din care doi ofiţeri şi nouă subofiţeri sunt recompensaţi cu înaintarea în gradul următor. Acesta este rezultatul a patru sau cinci ani de muncă, fiind totodată confirmarea maturităţii profesionale şi a dezvoltării capacităţilor operaţionale în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Ceremonia militară organizată cu prilejul avansării în grad la termen a 11 jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare a avut loc vineri, 31 iulie, începând cu ora 09.00, la sediul unităţii.

În cadrul ceremoniei, colonelul Vasile Bocea a dat citire Ordinului  Ministrului de avansare în grad a doi ofiţeri, iar apoi s-a dat citire Ordinului Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare de avansare a celor nouă subofiţeri.

Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi s-a făcut de către inspectorul şef al unităţii, care a transmis pe rând felicitări jandarmilor avansaţi astăzi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. Totodată le-a mulţumit pentru devotamentul şi tenacitatea dovedită în asigurarea ordinii publice la misiunile încredinţate.

Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi, dorindu-le mult succes pe mai departe.

Lista celor avansaţi:

În conformitate cu Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, cu data de 01.08.2015 ofiţerii în activitate din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2015 şi îndeplinesc celelalte condiţii, se înaintează în gradul următor, la termen, astfel:

În gradul de locotenent: sublocotenent Chizbăian Vlad Ionuţ şi Codeus Ionuţ Gabriel.

În conformitate cu Ordinul inspectorului şef, cu data de 01.08.2015 subofiţerii în activitate din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2015 şi îndeplinesc celelalte condiţii, se înaintează în gradul următor, la termen, astfel:

În gradul de plutonier major: plutonierii Baloş Nicolae Alin; Bota Ioan Răzvan Ionuţ; Dohan Ioan Călin Gheorghe; Havrincea Vasile Hihai Ioan; Horvath Ignac-Jozsef Istvan; Pop Gheorghe Cristian Cosmin; Prefungă Ioan Cristian Nelu; Sarca Ioan Marius; Zbona Grigore Ion Petre.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 31, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.