Toate cele nouă proiecte de hotărâre din Ședința ordinară a Consiliului Județean au fost aprobate

În temeiul prevederilor art. 94 alin.(l) și (3) din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală republicată, cu modificările și completările ulterioare, în baza Dispoziției nr. 163 din 24 iulie 2015 a președintelui, în data de 31 iulie 2015 a fost convocat în ședință ordinară Consiliul Județean, în sala mică de ședințe, cu următorul proiect al ordinii de zi:

IMG_0005Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție a bugetului local al Județului Satu Mare, a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii (de subordonare locală), respectiv a bugetului împrumutului intern la data de 30 iunie 2015.

Proiect de hotărâre privind modificarea bugetului general consolidat al Județului Satu Mare pe anul 2015.

Proiect de hotărâre privind aprobarea licenței de traseu pentru serviciul de transport public județean de persoane prin curse regulate speciale pentru traseul Satu Mare – Parc Industrial Vetiș (Schlemmer) și retur pentru transportul muncitorilor.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico – economice în faza Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Alimentare cu apă potabilă a zonei Luna Șes și înmagazinarea apei printr-o acumulare permanentă pentru tunurile de zăpadă”.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice în faza Proiect Tehnic pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare Ambulatoriu 1 (amenajare Laborator și supraînălțare)” din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice în faza Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare Centru Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare, strada Al. Ioan Cuza, nr. 8.

Proiect de hotărâre privind aprobarea predării către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului obiectivului de investiții ”Modernizare și reabilitare corp clădire spital vechi al Spitalului orășenesc Negresti Oaș” și asigurarea unor condiții în vederea executării acestui obiectiv.

Proiect de hotărâre privind aprobarea predării cdtre Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții C.N.I. S.A., a amplasamentului obiectivului de investiții ”Reabilitare Ambulatoriu 1 (amenajare Laborator și supraînălțare)” din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Maie și asigurarea unor condiții în vederea executării acestui obiectiv.

Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului județului Satu Mare să voteze în Adunarea Generală a „Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru servicii în sectorul de apă și apă uzată din județul Satu Mare” pentru aderarea comunelor Cehal și Racșa la Asociație.

Toate cele 9 proiecte de hotărâre au fost aprobate.

La Diverse, consilierul Virgil Enătescu a propus o evaluare în toate comunele a calității apei potabile din fântâni, deoarece în majoritatea cazurilor aceasta conține nitriți dăunători creșterii și dezvoltării copiilor. Reprezentanta APM Satu Mare a informat că Ministerul Mediului are un proiect pentru obținerea biogazului din gunoi de grajd. Până în prezent și-au manifestat interesul și disponibilitatea primarii din comunele: Crucișor. Păulești, Sanislău și Moftin.

Adrian Ștef a informat că pentru realizarea proiectelor propuse sunt alocați bani suficienți. Pentru Ambulatoriul de pe strada Ravensburg sunt alocați 4 milioane de euro, pentru construcția la Luna Șes a unui bazin de acumulare pentru tunul de zăpadă este alocată suma de 2.800.000 lei. Pentru reabilitarea și modernizarea clădirii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă de pe strada AL. Ioan Cuza este alocată suma de 500.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 31, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.