Festivalul August Fest a debutat la Carei cu un concert extraordinar de fanfară

Cea de-a opta ediție a Festivalului AugustFest a debutat duminică, 2 august 2015, la Carei cu un concert extraordinar de fanfară susținut de fanfarele reunite, având în componență 70 de tineri muzicieni care provin din localitățile situate în vecinătatea Careiului, Satu Mare și din Nyírbátor, care în această perioadă se află într-o tabără de creație în localitatea Foieni. 
1
Tinerii muzicieni, conduși de Fazekas Mihály şi Nagy Zoltán, au creat o atmosferă de bună dispoziție timp de mai bine de oră, interpretând foarte convingător atât piese consacrate din repertoriul clasic, piese în ritm de polka, cât și prelucrări după șlagăre cunoscute de muzică ușoară precum „My heart will go on” sau un fragment din coloana sonoră a cunoscutului film „Piraţii din Caraibe”.
2
3
4
La eveniment au participat peste 350 de spectatori, care au gustat din plin reprezentația plină de energie a tinerilor artiști.
Festivalul AugustFest continuă până în data de 9 august, iar în a doua zi va putea fi văzută pe scena din Parcul Dendrologic celebra formație „Budapest Ragtime Band”, care promite un spectacol inedit, la prima lor reprezentație în Carei.
5
6
7

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 3, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.