Ediţia a şasea a „Trofeului Sătmarului” la volei pe plajă, între 6-8 august

Platoul din Centrul Nou al municipiului Satu Mare va găzdui în perioada 6-8 august „Trofeul Sătmarului” la volei pe plajă. În cadrul turneului de la Satu Mare vor participa cele mai bune echipe din țară dar și de peste hotare.

IMG_0019„Trofeul Sătmarului” este destinat senioarelor, iar la competiție vor participa și două jucătoare din cadrul echipei de volei a CSM Satu Mare, Beata Vaida și Adriana Matei. În funcție de numărul echipelor înscrise se va juca și în perioada 4-6 august în calificări, urmând ca partidele de pe tabloul de 16 să se dispute în week-end.

Organizatorii competiției sunt Consiliul Județean, Primăria și Consiliul Local, respectiv CS ADEP Satu Mare. Clubul Sportiv Municipal (CSM) Satu Mare este partener în organizarea acestei întreceri. Turneul este inclus în calendarul Federației Române de Volei (FRV).

Detalii despre competiţie şi programul acesteia au fost prezentate miercuri, 5 august într-o conferinţă de presă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef. La conferinţă au participat cele două vicecampioane balcanice la volei, Beata Vaida și Adriana Matei, împreună cu Adrian Pricop, președintele Clubului sportiv ADEP și  Florin Mureșan, în calitate de coorganizatori.

Adrian Ștef a arătat că și această competiție care a ajuns la a şasea ediție se înscrie în rândul tuturor inițiativelor și evenimentelor în care Consiliul Județean Satu Mare este implicat, ca dovadă că acesta este preocupat de dezvoltarea armonioasă a tuturor domeniilor din viața sătmărenilor, promovând tot ce este cultură în județ, inclusiv cultura sportului. Este o tradiție deja organizarea acestui eveniment la noi în județ, în Centrul Nou unde se pot asigura cele mai bune condiții de desfășurare a acestui concurs, cu cheltuieli minime.  Organizarea anuală a competiţiei a fost ideea lui Adrian Pricop și Florin Mureșan, care şi-ar dori să mute capitala voleiului pe plajă la Satu Mare.

Anul acesta s-au înscris în concurs nouă echipe dintre care și din Cehia, Bulgaria, Republica Moldova, alături de cele românești. Concursul se va desfășura cu câte două-trei jocuri pe două sesiuni, una cu începere de la ora 10.00, cu pauză de la ora 12.00, iar de la ora 16.00 a doua sesiune.

Sâmbătă dimineața se va organiza Cupa presei la volei pe plajă. La Satu Mare a fost organizată prima balcaniadă a voleiului pe plajă, cu câțiva ani în urmă, sătmărenii merită acest turneu care este binevenit la noi știind că avem cea mai bună echipă de volei pe plajă din România. Toți sătmărenii iubitori ai sportului sunt invitați joi 6 august începând cu ora 10.00 în Piața 25 Octombrie, la meciurile ce se vor derula acolo.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 5, 2015. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.