Peste 1.500 de careieni, prezenţi la concertul extraordinar susţinut de Korda György şi Balázs Klári

Cea de-a şasea zi din cadrul Festivalului AugustFest8 a aparţinut de asemenea muzicii uşoare – şlagărelor de altădată. De la ora 20.00, la scena din parc, a venit rândul soliştilor de la Centrul Cultural şi Clubul Elevilor din Carei să încânte publicul.
8
Programul a fost deschis de solistele Clubului Elevilor din Carei, Ariana Astalâş, Alexandra Gozner şi Andrada Spanci, pregătite de profesoara Mariana Vulcan, care au interpretat patru melodii din repertoriul naţional şi internaţional. Au urmat apoi solistele Centrului Cultural Carei, Somogyi Henrietta, Csőkör Tamara, Vitéz Júlia şi Nagy Anita, pregătite de prof. Szűcs József, care au interpretat 15 melodii, şlagăre ale anilor ’70 – ’80 şi de azi.
2
3
5
Programul serii a continuat începând cu ora 21.20, într-o atmosferă de sărbătoare în compania invitaţilor speciali din Budapesta, Korda György şi Balázs Klári, două nume de legendă ale muzicii uşoare din ţara vecină. Cu o carieră, de peste 50 de ani, Korda György a încântat prin muzica sa generaţii întregi, iar la Carei a oferit de asemenea un spectacol pe cinste, alături de soţia acestuia, îndrăgita interpretă Balázs Klári. Dincolo de melodiile care i-au făcut celebri, cei doi au menţinut atmosfera cu glume şi chiar cu adaptări după şlagăre din repertoriul internaţional, precum „My heart will go on”, „Sway” sau „Mamma Maria”. Pentru ca distracţia spă fie la cote maxime, aceştia au invitat publicul pe scenă, la dans.
6
1
7
Recitalul s-a încheiat cu ropote de aplauze din partea celor peste 1.500 de spectatori aflaţi la eveniment.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 9, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.