Mihai Huzău a intrat oficial în competiția PNL pentru Primăria Municipiului Satu Mare 

Mihai Huzău, co-preşedintele Organizației Municipale de Tineret PNL Satu Mare a intrat oficial în competiția internă a PNL Satu Mare pentru desemnarea candidatului la primăria municipiului. 

FullSizeRender“Consider că tinerii sunt o clasă socială importantă atât prin număr cât și prin calitate, au propriile nevoi și propriile obiective. Aceste probleme specifice tinerilor pot fi înțelese și rezolvate doar de către un primar care se identifică cu ei, un primar tânăr.

În acest sens, am de gând să mă întâlnesc cu tinerii din Satu Mare pentru a afla direct de la ei care sunt problemle lor și ordinea în care trebuie rezolvate.

Tinerii au demonstrat că prin mobilizare și determinare au reușit sa hotărască președintele României. Sunt convins că putem face același lucru și la primăria municipiului Satu Mare”, a declarat Mihai Huzău, candidat pentru Primăria Municipiului Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 10, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.