125 de solicitări ieri pentru SAJ Satu Mare. Trei accidente rutiere cu şase victime

În data de 11.08.2015, echipajele Serviciului de Ambulanţă Satu Mare au intervenit la 125 de solicitări din care 89 de cazuri pentru urgenţe.

ambulanta satu mareLa ora 07:01 echipajele au fost solicitate pe strada Careiului la un accident rutier. Un pieton a fost lovit de maşină. Echipajele sosite la locul solicitării au găsit o victimă de sex feminin, de 18 ani, cu inconstienţă, cu plagă tăiată la nivelul feţei şi multiple escoriaţii. A fost stabilizată şi transportată la UPU.

La ora 17:13 medicii SAJ au fost solicitaţi pentru alt accident, la un alt pieton lovit de maşina. Victima, o femeie de 74 ani prezenta un traumatism cu suspendarea conştienţei şi traumatism lombar. A fost transportată la UPU.

La ora 02:35 Saj a fost solicitat în Ciumeşti la un accident rutier cu mai multe victime. Două victime au fost transportate cu ambulanţa, o femeie de 21 ani cu traumatism cranio-cerebral cu suspendarea conştienţei, escoriaţii multiple şi un băieţel de 8 ani cu traumatism occipital fără suspendarea conştienţei şi cu escoriaţii la genunchiul stâng. Alte două victime au fost transportate de SMURD.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 12, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.