A început cea de-a șasea ediție a Festivalului Fanfarelor

Duminică, 9 august, la Satu Mare a avut loc deschiderea oficială a Festivalului Fanfarelor. Timp de șase săptămâni sătmărenii se vor putea bucura de acorduri muzicale de excepție în Parcul Central din Satu Mare.

fanfareDevenit deja traditie, a cincea editie a Festivalului Fanfarelor a debutat în seara de 9 august în Parcul Central din Satu Mare.

De la ora 19.00, sătmărenii au asistat la un spectacol muzical de o ora, desfășurat sub bagheta dirijorului Mihai Fazekas din Ungaria.

Timp de șase săptămâni sătmărenii și nu numai, vor putea audia formația care este alcătuită din tineri din mai multe regiuni ale județului Satu Mare dar și din Ungaria. Președintele Consiliului Județean Adrian Ștef îi invită pe cei care doresc să se delecteze cu muzică de promenadă în Parcul Central din Satu Mare.

Acest proiect face parte din programul evenimentelor culturale pe care Consiliul Județean Satu Mare le organizează anual pentru sătmăreni. În cadrul acestor evenimente sunt promovate tradițiile și obiceiurile vechi și sunt promovate tinerele talente din județul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 13, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.