Raliu de viteză pe traseu montan la Luna Șes, pe 22 august

Zona de Agrement Luna Şes, de lăngă orașul Negrești-Oaș, județul Satu Mare, va găzdui sâmbată, 22 august 2015 pentru a doua oară un Raliu de viteză pe traseu montan (VTM). Organizatorii evenimentului sunt: Clubul Sportiv Auto Karting Riders Satu Mare, ACR Sucursala Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și Primăria Orașului Negrești Oaș.
afis_definitiv_2015small
Acest eveniment sportiv și cultural revine în județul Satu Mare, că o etapă din Campionatul Național ACR de Viteză pe Traseu Montan (VTM) 2015. Competiția de tradiție organizată ani la rând la Huta Certeze-Sambra Oilor, se mută din 2014 în zona Luna Șes – Negrești Oaș datorită condițiilor mult mai bune de traseu,
Astfel, după succesul de anul trecut se organizează din nou o etapă de VTM în județul Satu Mare pe unul din cele mai frumoase trasee de coastă din județ. După o organizare foarte bună acest raliu a fost inclus în calendarul din acest an ca etapa a IV-a a Campionatului Național ACR VTM 2015.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 15, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.