Accident rutier cu şase morţi duminică, pe raza localităţii Ardud

În dimineaţa zilei de duminică, 16 august, în jurul orei 08:43, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe raza localităţii Ardud.

P1020885La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu un echipaj din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că în urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, de unde a ricoșat în gardul unui imobil, au rezultat şase victime dintre care cinci încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii.

20150816_085941_HDRÎn urma evenimentului, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, a rezultat decesul conducătorului auto precum și a celorlalte cinci persoane, pasageri în autoturism.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 17, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.