Un bărbat a fost ucis de flăcări în propria casă, la Băbeşti

În cursul zilei de 15 august a.c., în jurul orei 13:57, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Băbeşti. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de intervenţie Turţ cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, acţionând în colaborare cu SVSU Halmeu.

casa flacariLa sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum, o încăpere a locuinţei, fiind cuprinsă de flăcări. Din nefericire, pompierii au găsit în camera incendiată un bărbat de aproximativ 50 de ani în stare de inconştienţă şi cu multiple plăgi cauzate de arsuri.

În urma incendiului au fost arse sau distruse de flăcări o cameră a locuinţei, piese de mobilier şi aparatura electronică. Incendiul a fost probabil cauzat de jar sau scânteie, căzute pe materialele combustibile (textile) aflate în imediata apropiere a unei sobe (fără acumulare de căldură).

Victima a fost predată organelor abilitate, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 17, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.