Pompierii I.S.U. „Someş” Satu Mare au stins un incendiu la acoperişul unei firme din Dorolţ

Miercuri, 19 august, în jurul orei 13.36, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei societăţi comerciale din localitatea Dorolţ.

DSCN3614În cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare care au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru limitarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu SVSU a localităţii Lazuri.

Ajunşi la locul intervenţiei, aceştia au constatat că ardea acoperişul halei de sortare haine, existând pericolul extinderii incendiului la întreaga hală, mai ales că în interiorul încăperii erau depozitate haine şi alte articole textile.

A ars acoperişul halei (de tip sandwich), pe o suprafaţă aproximativă de 100 metri pătraţi. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de efectuarea unor lucrări de sudură la un aparat de ventilaţie aflat în apropierea acoperişului.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 19, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.