Doi participanţi la trafic s-au ales ieri cu dosare penale

La data de 24 august a.c., ora 17.20, poliţiştii rutieri negreşteni au identificat în trafic, pe raza localităţii Certeze, judeţul Satu Mare, autoturismul marca Ford la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.

politia-rutiera-640x360În urma controlului efectuat s-a stabilit că Dumitru S. conducea autoturismul care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu, a căror valabilitate era expirată.

Ieri după-amiază poliţiştii din cadrul Secţiei Satu Mare, au identificat în trafic pe raza localităţii Micula un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta conducea un moped care nu era înmatriculat sau înregistrat, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, în primul caz pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, iar în cel de-al doilea pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 25, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.