Transportatorii pot să utilizeze în continuare staţia de autobuz de la Podul Decebal

Miercuri, 2 septembrie, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a avut o întâlnire cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, deputatul Kereskényi Gábor şi directorul Transurban S.A., Bujor Ionuţ în care s-a decis permiterea transportatorilor judeţeni să utilizeze staţia de autobuz situată la baza podului Decebal.

DSC_2286Decizia validată de comisia de siguranţă a traficului a fost luată pentru a nu bulversa transportul elevilor care locuiesc în afara oraşului către instituţiile de învăţământ, va fi valabilă până când S.C. Transurban S.A va beneficia de o a doua autogară în zona de pe malul drept al Someşului.

Primarul Dorel Coica va convoca o întâlnire cu transportatorii judeţeni joi, 3 septembrie pentru a le comunica decizia luată.

Totodată, edilul şef va convoca o şedinţă extraordinară a Consiliului Local pentru a modifica Anexa nr.2 din HCL nr.132 din 30.07.2015 privind traseele de intrare în municipiu şi punctele de oprire pentru operatorii de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean, interjudeţean şi internaţional.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 2, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.