16 şoferi sătmăreni au rămas fără permis. Au fost aplicate amenzi în valoare de 29.090 lei

politist circulatie 1În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus, au fost aplicate 291 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.090 lei. De asemenea, 16 şoferi au rămas fără permis de conducere.

Printre cei sancţionaţi se numără 4 biciclişti, 7 pietoni,  74 de conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 1 care a efectuat depăşri neregulamentare, 48 care nu au folosit centura de siguranţă, 4 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, 28 care nu aveau documentele asupra lor, 32 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 21 alte abateri.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 225 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 4, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.