Oamenii legii i-au găsit cu arme albe noaptea prin oraş

Astăzi în jurul orelor 02.10, în timp ce se afla în serviciu de patrulare pe raza municipiului Satu Mare, un echipaj de jandarmerie a observat pe strada General Alexandru Averescu doi tineri care la vederea patrulei au devenit agitaţi, fapt care a atras atenţia membrilor patrulei.

mana-cutitJandarmii au efectuat legitimarea acestora, iar în urma controlului corporal preventiv au găsit în bagajul lui Pop Z. T. din Satu Mare  un levier de aproximativ 45 de cm, iar Harkai N.A. avea asupra sa un cuţit cu lungime de 20 cm.

Cei doi nu au putut oferi un motiv plauzibil care să justifice prezenţa respectivelor obiecte asupra lor, motiv pentru care oamenii legii le-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de arma albă, faptă prevăzută şi sancţionată de legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dosarul  fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 13, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.