Organizația ALDE Satu Mare oferă ghiozdane cu rechizite elevilor aflați în nevoi

La sediul Organizației ALDE din Satu Mare, miercuri 9 septembrie, a avut loc o conferință de presă la care au participat președinții organizațiilor de femei, organizației de tineret și membri ai birourilor de la organizația municipală și județeană ALDE, în frunte cu președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef. Conferința a fost prilejuită de organizarea la sediul ALDE a unei acțiuni de colectare de ghiozdane și rechizite școlare necesare elevilor nevoiași în noul an școlar.

IMG_0002Până în prezent s-au adunat peste 200 de ghiozdane și se așteaptă noi donații din partea celor care doresc și pot să facă acest lucru. Directorul Colegiului Național ”Doamna Stanca” Satu Mare, Ana Maria Marușca a subliniat că acțiunea ”Ghiozdanul liberal” aparține liberalilor și se derulează din anul 2011. ”Este acțiunea noastră și rămâne a noastră. Cunosc foarte bine nevoile financiare ale copiilor în calitate de director la Colegiul Național Doamna Stanca. De aceea, umanitatea trebuie să-și găsească și își găsește loc în ALDE”, a precizat aceasta.

Au mai vorbit despre importanța acestei acțiuni de ajutorare Vlad Chiorean, președintele organizației de tineret, directorul spitalului județean, Marcela Papici, managerul public al municipiului, Dan Băbuț. A reieșit că această acțiune este una de suflet și nu se dorește o competiție între partide. În încheiere Adrian Ștef a subliniat importanța care se acordă școlii sătmărene de către Consiliul Județean, iar acest gest este unul binevenit, deoarece în județ sunt numeroși copii care au nevoie să fie ajutați.

S-a mai precizat că duminică, 13 septembrie de la ora 15.00, la Muzeul Județean Satu Mare va avea loc înmânarea ghiozdanelor într-un cadru festiv. Până atunci se așteaptă ca și alte persoane care au posibilitatea, să doneze rechizite școlare la sediul ALDE de pe strada Cuza Vodă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 9 septembrie 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.