Organizația PSD Satu Mare susține candidatura lui Liviu Dragnea la conducerea partidului  

La conferința de presă susținută în data de 10 septembrie 2015 la sediul Organizației Județene PSD Satu Mare de către președintele organizației, Mircea Govor, s-au subliniat prioritățile imediate pe care organizația le are în perioada imediat următoare. PSD Satu Mare se pregătește pentru alegerile locale având o alianță cu UNPR.

IMG_0001Pentru buna desfășurare a alegerilor este necesară asigurarea în primul rând a unei stabilități în conducerea organizației la nivel național știind că în prezent există o conducere interimară. De aceea PSD Satu Mare susține desfășurarea unui Congres național până cel târziu în 15 octombrie, pentru a avea o conducere legitimă.

”În județul Satu Mare există o situație delicată pe care o știm cu toții, dar prin consultarea și colaborarea cu colegii din alte partide trebuie să câștigăm alegerile. PSD Satu Mare îl susține pe Liviu Dragnea și echipa lui la conducerea partidului. Dorim ca și de la Satu Mare să dăm un semnal în această direcție. Avem forța necesară să recâștigăm primăria municipiului Satu Mare și cele 21 de primării comunale, la care ne-am dori să mai câștigăm încă trei comune”, a spus Mircea Govor.

În județul Satu Mare există convingerea și dorința ca echipa municipiului Satu Mare în frunte cu dr. Dorel Coica să recâștige primăria. În prezent se lucrează la listele pentru alegerile locale. Mircea Govor a mai făcut cunoscut că PSD va face o campanie civilizată, fără să atace alte partide și candidaţii acestora. La județ au ajuns 41 milioane de lei, echivalentul a 9 milioane de euro care vor fi distribuiți tuturor comunelor pentru a-și achita proiectele ce s-au derulat până în prezent în infrastructură.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 10, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.