Cinci conducători auto au rămas fără permis. Au fost aplicate 186 de amenzi

Cu ocazia acțiunilor defășurate de către polițiștii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus, au fost aplicate un număr de 186 de sancţiuni contravenționale.

politiaPrintre cei sancţionaţi se numără 9 biciclişti, 61 pietoni, 28 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză,  25 care nu au folosit centura de siguranţă,  9 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, 15 care nu aveau documentele asupra lor, 18 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 4 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice pentu autovehciulu ce-l conduceau.

De asemenea 5 conducători auto au rămas fără permisele conducere, 4 dintre aceștia pentru neacordare de prioritate pietonilor și unul pentru conducerea cu o viteză mai mare cu 50 km/h faţă de limita legală.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 40 sancţiuni contravenţionale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 16, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.