Pe 25 septembrie are loc bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii sătmăreni

În data de 25 septembrie 2015 se va desfăşura la nivel naţional bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. La Satu Mare, evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Acţiunea va începe la ora 8.00 cu primirea agenţilor economici, iar deschiderea oficială va avea loc la ora 9.00.

bursa8Bursa este considerată o măsură activă care vine în sprijinul celor două componente ale pieţei muncii: persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv agenţii ecomonici care doresc să-şi angajeze personal calificat necesar procesului de producţie.

La această bursă, mulţi tineri pot să-şi găsească un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale, să încheie un contract de ucenicie sau un contract de stagiu, în cazul absolvenţilor de învăţământ superior.

Agenţii economici care au locuri de muncă vacante sau care au posibilitatea de a crea noi locuri de muncă, sunt rugaţi să le comunice Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare, la adresa de e-mail: ajofm@sm.anofm.ro, prin fax la 0261 770 238 sau personal la sediul agenţiei, strada Ion Ghica nr. 36.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 18, 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.