Sătmărenii Ovidiu Domide şi Daniel Nistor participă la Transcarpatic Rally Raid

Marţi, 22 septembrie, se dă startul celei mai importante etape din Campionatul Naţional de Rally Raid, o cursă maraton de 4 zile în care echipajele vor parcuge 1.135 de km. Participanţii vor porni din inima Braşovului iar finişul va avea loc pe malul mării, la Mangalia. Până acum şi-au anunţat prezenţa echipaje din Italia, Israel, Bulgaria, Rusia dar şi din mai multe judeţe ale României.

afis transcarpatic rally raidTraseul din cadrul celei mai importante etape a Campionatului Naţional de Rally Raid a fost conceput în asa fel încât participanţii să poata admira şi frumuseţea locurilor dar mai ales pentru a scoate în evidenţă îndemânarea şi pregătirea piloţilor şi a copiloţilor.

Evenimentul organizat de A.S. Clubul Trans Carpatic Braşov în colaborare cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv va alinia la start marţi, în jurul orei 14.00, cele peste 33 de echipaje participante pentru a parcurge prima probă specială în zona şoselei de centură a Braşovului.

În 23 septembrie, competiţia continuă cu o buclă în judeţul Braşov, cu o lungime de aproximativ 300 km, ce însumează trei probe speciale. Ziua următoare, caravana Raliului va pleca din Braşov, în direcţia Oneşti. După Oneşti, va urma o probă specială, care va traversa Carpaţii, spre Panciu şi Focşani. Ultima probă va fi Brăila – Vama Veche, apoi o etapă de legătură 2 Mai – Mangalia – Neptun unde va avea loc festivitatea de premiere.

Printre cei mai de temut participanţi se numără şi echipajul sătmărean format din pilotul Ovidiu Domide şi copilotul Daniel Nistor, cei care au cucerit deja de trei ori locul I la ediţiile precedente ale Transcarpaticului dar şi Trofeul „Paul Badea” pus la bătaie în prima etapă a ediţiei 2015 a Campionatului Naţional de Rally Raid ce s-a desfăşurat în luna mai în judeţul Satu Mare.

Tot printre oaspeţii de seamă ai Transcarpaticului se numără şi Roxana Ciuhulescu care, de data aceasta, va concura ca şi copilot alături de Marco Tempestini, pilot de raliuri si manager al echipei Napoca Rally Academy.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 21, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.