223 de intervenţii pentru urgenţe în weekend-ul trecut pentru Serviciul de Ambulanţă Satu Mare

Dr. Lucian Tarţa, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Satu Mare, informează că în perioada 25-27 septembrie 2015, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit la 280 de solicitări, din care 223 de cazuri pentru urgenţe.

ambulantaDuminică, 27 septembrie la ora 19.51, un echipaj cu asistent din Negreşti Oaş a intervenit în Oraşu Nou la un accident de tractor. S-a intervenit în colaborare cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj de terapie intensivă mobilă de la SMURD Satu Mare. Primul echipaj sosit la faţa locului a găsit victima blocată sub roata tractorului, fără funcţii vitale. A fost descarcerat, iar echipajul cu asistent a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea echipajului de terapie intensivă mobilă, cazul fiind preluat de către aceştia.

Luni, 28 septembrie la ora 06.16 s-a intervenit în Satu Mare la o fabrică de mobilă. Se pare că un aparat de capsat tapiţerie s-a defectat şi a început să proiecteze în toate direcţiile capsele cu care era încărcat. A fost rănit un bărbat de 60 ani.

Acesta era conştient, foarte speriat, echilibrat hemodinamic şi respirator. Prezenta mai multe plăgi înţepate la nivel cefalic şi regiunea anterioară a toracelui, unele cu agentul vulnerant-capsa rămasă în plagă. S-a efectuat toaleta rănilor, pansament, linie venoasă şi a fost transportat la U.P.U. Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 28, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.