La Carei se doreşte înfiinţarea unei asociaţii de pensionari

pensionariUn grup de inițiativă, format din pensionari careieni, dorește înființarea unei asociații de pensionari în Carei.

Cei ce doresc să facă parte din această asociație sunt invitați în data de 9 octombrie 2015 de la ora 15.00 la Centrul Cultural Carei (lângă Teatru), în sala mică de spectacole.

Informații suplimentare se pot obține la: 0748-67-53-57 sau 0768-82-18-73.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 30, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 Responses to La Carei se doreşte înfiinţarea unei asociaţii de pensionari

 1. Cine știe, poate o să mă inscriu si eu in asociația asta a pensionarilor din Carei. Mai ales dacă va fi siguranță si chivernisire la Carei așa cum am citit in articolul mentionat ma jos.

  In ziarul online Buletin de Carei a apărut sub semnătura Daniela Ciută articolul „Siguranţă şi chivernisire la Carei, publicat în ziua de 29 octombrie 2015.

  Citez din articol: „Folosirea funcţiei publice pentru a îndrepta beneficii materiale necuvenite către un grup de interese nu este adusă nicidecum pentru prima oară în atenţia publicului cititor.”

  Adaug doar câteva paie pe foc ca să vă prezint niste breaking news obținute „pe surse”:

  Un inspector antifraudă (care a dorit să-i păstrez anonimatul) de la ANAF (fisc) Carei mi-a trimis niște informații preliminare (detaliile și probele concrete vor urma), adică un scurt tabelaș cu beneficiarii unor plăți (mai mari sau mai mici, sumele n-au chiar nici o importanță) făcute în trecutul foarte apropiat de Primăria Municipiului Carei.

  Din tabel rezultă implicit și unele (fiindcă este de presupus că mai sunt multe altele) mici și foarte nevinovate „interese” (sau presupuse „conflicte de interese”) ale unor persoane fidele primașului și care, probabil (fiindcă nimic nu este sigur pe lumea asta, poate că persoanele respective doar socializează pe facebook), pot fi subiectul suspiciunii rezonabile că fac parte din „grupul de interese” al primașul. Cel care are cea mai autorizată „opinie careiană” și este mult mai bine informat dar și mult mai talentat la însăilat diverse snoave, este invitatul meu pentru ca să le scrie biografia romanțată, chiar împănată cu picanteriile hamoroase de rigoare. Aș fi curios să le citesc, publicate la rubrica „Bursa zvonurilor” fiindcă n-am mai citit de mult articole jegoase de scandal, de can-can careian, de pe vremea lui „castorică”. Imi este chiar foarte dor de ele.
  Tot incerc să dau de o cât de mică urmă, o cât de mică probă că și consilierul local din partea PNL, Ilie Ciută, ar face parte din grupul de interese, din gașca cea mafioso a primașului, dar cu toate eforturile depuse, nu reușesc de nici o culoare. Promit să fac în viitor sapături mult mai serioase, mult mai adânci, mult mai aprofundate. Ordinea personajelor evidențiate in listă este pur întâmplătoare.

  S.C., Asociația, PFA // Persoana implicată

  1. S.C. Kombi Group S.R.L., CUI 23425132, sediu str. Căplenilor nr. 6C (primașul locuiește în gazdă la nr. 10), comerț cu amănuntul efectuat în afara magazinelor , nr. mediu angajați: 0 // F.Z. consilier local din partea UDMR.

  2. S.C. Păușan Bujor S.R.L., CUI 23557095, sediu Piața 1 Mai nr. 1, fotocopiere, fotogravură, pregătiri documente, nr. mediu angajați: 3 // P.B. consilier local din partea ALDE, președinte Organizația ALDE Carei

  3. S.C. Harcristi S.R.L., CUI 18028195, sediu Blvd. 25 Octombrie nr. 1, închiriere imobile, nr. mediu angajați: 1 // P. Sz. consilier local din partea UDMR, vicepreședinte Organizația UDMR Carei

  4. S.C. Armand Soft S.R.L., CUI 19143990, sediu str. M. Viteazu nr. 1/12, tehnologia informației, nr. mediu angajați: 1 si S.C. Armand Security S.R.L., CUI 32222978, sediu str. Grădina Viilor nr. 244C, servicii de investigații și protectie, nr. mediu angajati:0 // M. A., consilier local din partea ALDE, vicepreședinte Organizatia ALDE Carei.

  5. S.C. Gold T Farm S.R.L., CUI 7537304, sediu str. N. Titulescu nr. 10C, comerț cu produse farmaceutice, nr. mediu angajați: 2 // H.A.F. consilier local din partea UDMR

  6. Asociația Culturală „Nagykaroly es videke”, CUI 14249029, sediu str. Kölcsey Ferencz nr. 2 (in sediul Organizatiei UDMR Carei), asociația editează (kiado) ziarul săptămânal in limbă maghiară cu același nume, nr. mediu angajați: 3 // V.G. consilier local din partea UDMR, membru in comitetul județean și in comitetul local al Organizatiei UDMR, administrator al Asociatiei Culturale „Nagykaroly es videke”, (sotul este adminstrator al Fundatiei „Grof Karoly Sandor”, inființată de contesa F.D. și al cărui președinte este primașul Eugen Kovacs iar administator este av. consilier județean din parte UDMR, Eva Maria Mărginean, născută Horn).
  B.E., funcționar public, consilier personal al primașului, angajat al Primăriei Mun. Carei, redactor sef al săptămânalului de limba maghiară „Nagykaroly es Videke”, organul de presă și de propagandă al Organizației UDMR Carei, care-l are ca președinte pe primașul Eugen Kovács.

  7. PFA Megyeri Tamas-Robert, CUI 30469913, sediu in Căpleni nr. 307′ jud. SM, fost titular al diverselor contracte prin care presta servicii pentru Primăria Municipiului Carei in perioada în care era angajat ca reporter la SC NETWORKS SYSTEMS SRL, CUI RO26165628, sediu str. Fagilor nr. 1, Satu Mare, director Somogyi Szablocs, firmă beneficiară si ea de plăți serioase făcute de Primăria Municipiului Carei, editoare a ziarului online nagykaroly.ro unde își publica MTR repoartajele. // M.T.R., consilier personal al primașului Eugen Kovacs, membru al biroului permanent al Organizatiei UDMR Carei, administrator al paginii de web precum si a două pagini de facebook ale Primăriei municipiului Carei, asministrator al paginii de facebook a Organizație UDMR Carei, blogger (ca magánember) pe vlogul personal numit „Anziksz”.

  8. PFA Bâtea Ciprian Ilie, CUI RO30007590, sediu: Carei str. Regele Ferdinand 13 // B.C.I este redactor șef la ziarul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare care are ca dIrector pe Szasz Lorand, ca director general Răzvan Mircea Govor, ziar care este organul de presă si de propagandă al PSD Satu Mare care care ca președinte pe vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, pe Mircea Govor.

  Etc.

  Nu știu cum se face, dar impresia mea „artistică” este că in cadrul Primăriei Municipului Carei aveam de-a face cu o cloacă, cu o destul de imbârligată incurcătură de mațe, cu o încrengătură mafioso-transpartinică de interese dubioase. Poate că mă înșel, poate că avem de-a face doar cu niște pure, nevinovate, oneste și adevărate relații de prietenie și de amor ghebos.

  De asemenea, nu știu cum se face, dar in lista scurtă de mai sus, figurează un număr de șase (6) din cei 19 consilieri locali, precum și doi consilieri personali ai primașului Eugen Kovács. Am suspiciunea rezonabilă că din acest punct se vedere, lista este incompletă.

  Atunci când o să primesc noi informații „pe surse scurse” de la inspectorul antifraudă ANAF, o să revin, dar doar pentru corecta și completa informare a cititorilor.

  Bref si în concluzie:
  – va urma, va continua (cândva) lista –

  Acesta nu este un pamflet și nu trebuie luat ca atare.

 2. Mă simt discriminat. O să mă adresez cu o lăcrămație Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, în primul rând pentru ca să beneficiez de „asistența de specialitate pe care Consiliul o acordă victimelor discriminarii prin explicarea legislatiei celor interesati de catre consilierii juridici ai CNCD, prin indrumarea asistata in ceea ce priveste activitatea de depunere a petiției si informații suplimentare ce decurg din aceasta procedură”.

  Citesc ieri pe o insignifiantă păginuță de web plină de can-can-uri murdare gen „castorică” și de opiniedecarei mereu mincinoase și trase tare de păr, dar și azi într-un mare ziar sătmărean de nord vest tipărit și online că „Prefectura s-a autosesizat în privinţa conflictului de interese à la bucureștean”. Adică à la mine, fiindcă, recunosc spășit, nu mă mai pot ascunde după dește, sunt deconspirat, io mi-s bucureștean, chiar dacă-s nativ și crescut careian până la 18 anișori.

  Mai cetesc ce cetesc pe acolo și pe urmă mă sui pe verandă, texte ca: „Prefectura Satu Mare a solicitat ieri Primăriei, Consiliului Local şi secretarului municipiului Carei să comunice de urgenţă informaţiile legate de conflictul de interese” (…) „Ca urmare a articolelor apărute în presa locală” (…) „În situaţia în care aveţi cunoştinţă de nerespectarea prevederilor legale amintite în prezenta, vă solicităm comunicarea acesteia de îndată, în vedere luării de măsuri…” etc.

  Am făcut instantaneu pe mine de frică, m-am îngălbenit ca ceara, m-au trecut toate transpirațiile când am realizat că cei de la prefectură vor să-mi ia toți caii de la bițigli.

  Mă simt discriminat mai ales pentru faptul că la Prefectură se consideră că pestilențiala opiniedecarei este „presă locală”, pe când „Actualitatea Sătmăreană” în care apar aceste prăpădite de comentarii, nu este.

  Am semnalat mai jos nu mai puțin de șase (6) posibile cazuri de conflicte de interese ale unor distinși consilieri locali careieni de toate neamurile și de aproape toate partidele, dar Prefectura nu s-a autosesizat de nici o culoare in privința nici uneia. Dorm pe ei tovarășii, dorm în bocanci, în front, iar opiniesingularădecarei are pile pe acolo.

  E clar, sunt discriminat atât fiindcă sunt o „vinitură sudistă bucureșteană” iar ăia 6 (șase) consilieri locali sunt niște careieni get-beget, cât și pentru faptul că îndrăznesc să comentez în „Actualitatea Sătmăreană”, ziar ce nu este citit de loc la Prefectură și nici nu este considerat că ar face parte din „presa locală” de Sătmar. Una din două, sau amândouă.

  Recunosc, nu comentez niciodată, mai ales din motive de intensă greață, în maculatura fetidă ce conține doar opiniialcoolicedecarei. Promit că după ce o să primesc adecvata asistență de specialitate, o să petiționez mintenaș la CNCD.

  Acesta nu este un pamflet si nu trebuie tratat ca atare.

 3. Unul, cu aliasul Yossarian și cu opiniedecarei era extrem de revoltat într-un comentariu postat pe IZdeSM fiindcă inspectorul antifraudă ANAF mi-a devoalat niscaiva „secrete de servici” care au stat la originea comentariului meu de mai sus, din ziua de 30 octombrie, 9:54 a.m.

  Are perfectă dreptate individul, santinela ce stă de pază la bunăstarea neamului. Poate să-l și reclame dacă vrea la prefectura de Sătmar pentru ca să se ia măsurile drastice ce se impun în astfel de cazuri. Prefectura se poate și autosesiza.
  Le pun la dispoziție, cu mare drag, in prag, poza din buletinul inspectorului respectiv, pentru o cât mai rapidă identificare.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=963016177105428&set=a.367779559962429.80773.100001911639770&type=3&theater

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.