Bihorence prinse de polițiști la furat de produse cosmetice și alimentare

La data de 29.09.2015, în jurul orelor 19.30, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm a fost sesizată despre faptul că două persoane de sex feminin, ar fi sustras bunuri din incinta unui magazin de pe raza localităţii Tăşnad.

magazinÎn urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că L. Valeria de 22 ani din localitatea Leş, judeţul Bihor şi L. Narcisa de 18 ani, din localitatea Gepiu, judeţul Bihor, au sustras bunuri de pe raft, fără a le prezenta pentru achitare la casa de marcat. Prejudiciul cauzat, în valoare de 339,15 lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit administratorului magazinului.

Tot la data de 29.09.2015, în jurul orelor 21.05, Poliţia municipiului Carei a fost sesizată telefonic de către agentul de pază a unui magazin din Carei, despre faptul că două persoane de sex feminin ar fi sustras de pe raft mai multe bunuri cosmetice şi alimentare.

La faţa locului s-a deplasat o patrula mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, care le-au identificat pe L. Aurica, de 42 ani, respectiv pe C. Valeria, de 26 ani, ambele din localitatea Gepiu, judeţul Bihor, care au trecut de casa de marcat fără a achita produsele. Prejudiciul în valoare de 780,84 lei, a fost recuperat în întregime şi predat părţii vătămate.

S-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 30, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.