Piloţii echipei Shark Racing, la final de sezon cu Marele premiu al oraşului Braşov

Începutul sezonului 2015 al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2015 marca apariţia unei noi echipe pe scenă motorsportului din România. Shark Racing, echipa formată din Gabriel Laurenţiu Ene şi Alex Mirea, alinia la startul competiţiei două maşini Honda Type-R pregătite special pentru grupa H clasa 3, respectiv clasa 2, pentru a alerga pe traseele montane.

Gabriel ENEGabriel Ene, care a debutat în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă la Trofeul Sinaia în anul 2013, a reuşit să obţină titlul de vicecampion rezervat debutanţilor la capătul sezonului 2014. Marele Premiu al oraşului Braşov, care a pus punct ediţiei 2015, a fost etapa în care Gabriel Ene a trebuit să se recunoască învins de către materialul de concurs. Problemele tehnice apărute pe prima urcare de concurs l-au privat pe pilotul bucureştean de o nouă victorie în campionat, chiar dacă matematic devenise deja campion al clasei H3 încă de la etapa precedentă.

“Din păcate dorinţa mea de a termina sezonul cu o nouă victorie nu s-a îndeplinit, rampa injectoarelor cedând pe prima urcare de concurs. A fost un weekend extraordinar din toate punctele de vedere. În primul rând trebuie să le adresez un mare Mulţumesc spectatorilor, şi aici mă refer la toţi spectatorii, care au fost alături de noi pe marginea traseelor de concurs şi ne-au aplaudat şi susţinut de fiecare dată. Mă înclin în faţa lor şi sper că noi, concurenţii, ne-am ridicat la înălţimea aşteptărilor lor. Mulţumesc de asemenea tuturor celor care au făcut posibilă organizarea în bune condiţii a etapelor din campionat începând cu oficialii Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, arbitri, organizatori, forţe de ordine, medici şi asistenţi medicali, reprezentanţii pompierilor, voluntari şi sponsori. Mulţumesc echipei de mecanici formată din Mario Laslo şi Răzvan Chelaru care ne-a pus la dispoziţie, atât mie cât şi lui Alex, maşini pregătite 100% din punct de vedere tehnic”, încheia Gabriel Laurenţiu Ene, campion naţional clasa H3.

Alex MireaPentru Alex Mirea, etapa s-a terminat încă din prima zi a competiţiei, motorul maşinii Honda Type-R cedând şi punându-l în imposibilitatea de a mai lua startul în manşele de concurs. “Mă bucur că am reuşit să venim în campionat cu două noi proiecte în acest sezon, mai ales că ele au fost construite de la zero chiar de către mecanicii echipei. Trebuie să îi mulţumesc în mod special lui Laurenţiu pentru că mi-a dat ocazia să-i fiu alături, dar mai mult, pentru că a decis să fiu implicat activ în această frumoasă echipă, Shark Racing. În final le mulţumesc fanilor care sunt alături de noi pe traseele de concurs sau care ne urmăresc pe social media şi trăiesc cursele aproape de noi. Mulţumesc!”, încheia Alex Mirea, vicecampion al clasei rezervate automobilelor cu două roţi motrice şi al clasei H2.

Shark Racing a beneficiat de sprijinul sgmarket.ro şi Vip Best Cars Service pe întreaga durată a sezonului competiţional 2015.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 7 octombrie 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.