Actorii Teatrului de Nord Satu Mare pun în scenă pe 14 octombrie primul spectacol de improvizaţie

Miercuri 14 octombrie, ora 20.00, în Sala Amfiteatru a Casei de Cultură, debutează ImproȘtim, trupa de improvizatori a Teatrului de Nord Satu Mare. 

Afis ImproStim netActorii secției române a Teatrului de Nord și-au format o echipă de improvizatori și sunt gata de lansare. Mobilizați și îndrumați de Andrei Stan, improvizator experimentat deja, debutează la Satu Mare: Ioana Cheregi, Anca Dogaru, Raluca Mara, Andreea Mocan, Alexandra Odoroagă, Cristian But, Cristian Iorga, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Ciprian Vultur. Improvizatori muzicali: Vlad Giurge, Cristian Dan.

Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

Spectacolul de improvizaţie stimulează lucrul în echipă, antrenează viteza de reacție și îi face pe participanți să se distreze așa cum nu s-au mai distrat niciodată. Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust și vă invită să luaţi parte la cât mai multe spectacole, de fiecare dată diferite.

Prețul unui bilet este de 20 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 8, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.