Spadă: Adrian Szilagyi – locul 7, Andrei Timoce – locul 26, la Trofeul Belgradului

Adrian Szilagyi de la CSM Satu Mare a cucerit locul 7, fiind al treilea cel mai bine clasat român în cadrul Trofeului Belgradului, un turneu ce s-a desfășurat sâmbătă, 10 octombrie, în capitala Serbiei. Celălalt spadasin de la CSM Satu Mare, Andrei Timoce, s-a clasat pe locul 26.

spadaLa turneu au participat 67 de sportivi, din 17 țări: Rusia, Ucraina, Israel, România, Bulgaria, Singapore, Slovacia, Turcia, Austria, Grecia, Ungaria, Serbia, Croația, Panama, SUA, Elveția și Macedonia.

Pe tabloul de 64, Szilagyi l-a învins pe slovacul Steis Lukas, scor 15-14, iar apoi (pe tabloul de 32) a trecut de bulgarul Dikov Plamen, învingându-l cu 15 la 13. Pe tabloul de 16, spadasinul nostru l-a învins pe Lee Samson Mon Hou din Singapore, cu 15-9, iar pe tabloul de 8, Szilagyi a pierdut în fața israelianului Herpe Ido, scor 13-15.

În ceea ce îl privește pe Andrei Timoce, acesta l-a învins pe tabloul de 64 pe Lovric Marin din Croația, scor 15-4, iar pe 32 a pierdut în fața israelianului Herpe Ido (14 -15), cel care mai târziu l-a eliminat și pe Adrian Szilagyi.

Trofeul Belgrad a fost o etapă satelit din cadrul Cupei Mondiale de spadă seniori, iar punctele acordate câștigătorilor au fost mai puține în comparație cu o etapă normală din această competiție.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 12, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.