Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a organizat „Picnicul Copilului Adoptat”

Sâmbătă, 10 octombrie, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a organizat, cu sprijinul Consiliului Județean evenimentul intitulat „Picnicul Copilului Adoptat”. Evenimentul s-a desfășurat la Castelul Degenfeld din Hodod, locul în care a avut loc și prima ediție a acestei manifestări.

11222922_764233027039189_3232086040919663778_oAflat la cea de-a doua ediție, evenimentul a adus în prim plan peste 26 de familii și 30 de copii adoptați.

La acest eveniment au participat și oficialitățile județene, printre care președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef care i-a asigurat pe cei de la Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului de tot sprijinul Consiliului Județean în proiectele pe care le desfășoară.

Organizatorii evenimentului “Picnicul Copilul Adoptat” au pregătit numeroase activități educaționale și recreative pentru copii prezenți dar și momente artistice susținute de invitați speciali.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 octombrie 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.