Prefectul Eugeniu Avram a dispus reactivarea Grupului operaţional judeţean pentru fenomene meteo periculoase

Având în vedere faptul că ultima atenţionare meteo de “cod galben” emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie vizează precipitaţii sub formă de ploaie care se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare precum şi intensificări ale vântului, prefectul Eugeniu Avram a dispus reactivarea Grupului operaţional judeţean pentru fenomene meteo periculoase.

meteo1În cadrul şedinţei convocate în data de 14 martie, prefectul a cerut atenţionarea primarilor unităţilor administrativ-teritoriale, comunicarea de urgenţă a tuturor situaţiilor deosebite în judeţ şi menţinerea unui contact permanent cu ELECTRICA SA pentru ca echipele de intervenţie să acţioneze operativ în cazul producerii de avarii la reţelele electrice.

De asemenea s-a cerut intrarea în alertă a tuturor factorilor responsabili la nivelul judeţului în vederea asigurării unor condiţii cât mai bune pentru derularea traficului rutier.

Potrivit atenţionării emise de ANM, în intervalul 15 martie, ora 10.00 – 15 martie, ora 20.00, vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze la rafale de 55- 70 km/h, iar la munte va continua să sufle tare, cu peste 90 km/h. În Banat, Crişana, Maramureş, local în Transilvania şi în nordul Moldovei, precum şi la munte, va ninge slab, dar viscolit.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 14, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.