Opt solicitări au fost aprobate în ședința Comisiei de Siguranță a Circulației

Joi, 22 octombrie 2015, a avut loc şedinţa Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei în care au fost aprobate următoarele solicitări:

big_11221798_1706662662899891_2109844508176908298_o– Amenajarea accesului la magazinul Dedeman care va fi situat pe Drumul Careiului.

– Amenajarea unei benzi de stocaj pentru virajul la stânga pentru intrare în incinta magazinul Penny pe b-dul Lucian Blaga.

– Înfiinţarea unei treceri de pietoni la ieşirea din scara blocului nr.79 situat pe Aleea Târnavei nr.20, deoarece au avut loc evenimente rutiere.

– Amenajarea unei treceri de pietoni la coborârea de pe Podul Decebal pentru accesul la sediul CARP.

– Înfiinţarea unei treceri de pietoni provizorii la colţul străzii Mihai Viteazul cu str. Mileniului.

– Amplasarea indicatorelor cu semnificaţia „Oprirea Interzisă” pe ambele părţi ale str. Şt. O. Iosif pe segmentul cuprins între str. Toamnei şi str. Lăcrimioarei pentru fluidizarea circulaţiei în zona P-ţei de Vechituri.

– Ridicarea indicatorului cu semnificaţia „Oprirea Interzisă” de pe str. Lăcroimioarei, înainte de intrarea principală în Piaţa de Vechituri.

-Ridicarea restricţiei de oprire din faţa Muzeului de Artă pentru mărirea capacităţii de parcare în P-ţa Libertăţii iar din faţa magazinului Unicarm eliminarea alveolei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 22, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.