Infracţiuni de lovire și violențe din cauza alcoolului, la Dara și în Satu Mare

La data de 25 octombrie 2015, poliţiştii din cadrul Secţiei Satu Mare, au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Dara o persoană ar fi fost agresată.

lovireOamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 37 de ani i-ar fi aplicat tatălui său lovituri cu pumnul şi piciorul, în zona feţei. Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool.

Ieri seară, poliţiştii din cadrul Secţiei Beltiug au intervenit pe raza localităţii Gelu, judeţul Satu Mare, unde în incinta unui local, o persoană ar fi suferit leziuni.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, Traian S. i-ar fi aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele la nivelul feţei lui  Jozsef G.

În ambele situaţii  victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În cauze au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de  lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.