Premierea cuplurilor care au împlinit 50 respectiv 60 de ani de la încheierea căsătoriei

Miercuri, 28 octombrie 2015, în sala de ceremonii a Primăriei Municipiului Satu Mare au fost premiate trei cupluri care au împlinit 60 de ani de la încheierea căsătoriei și 45 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la încheierea căsătoriei.

DSC00327Toate aceste cupluri au domiciliul stabil în Municipiul  Satu Mare și beneficiază de acordarea recompensei bănești în sumă netă de 500 lei, conform HCL nr.93/29.09.2014 și HCL nr. 216/10.11.2005, a Municipiului Satu Mare.

DSC00320

DSC00334La eveniment au participat primarul Municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, directorul executiv al Direcției de Evidență a Persoanelor, juristul Ionel Torja și consilierul Natalia Covaci. Sărbătoriții au fost felicitați de primarul Municipiului Satu Mare dr. Dorel Coica care le-a urat tuturor cuplurilor multă sănătate și cât mai multe împliniri alături de cei dragi.

DSC00336

DSC00343Au împlinit 60 de ani de la încheierea căsătoriei: Kiss Ioan și Ileana, Nagy Iuliu și Elisabeta, Szijarto Ștefan și Ileana.

Au împlinit 50 de ani de la încheierea căsătoriei: Halasz Iuliu și Irina, Zbona Grigore și Maria, Barta Ludovic și Irma, Menyhert Ferenc și Elisabeta, Bakos Vasile și Maria, Turi István-Árpad și Margareta-Felicia, Gittinger Iosif și Rozalia-Gyöngyi, Siket Valer și Ița-Angela, Kiss Sándor și Klara, Pașcu Traian și Ana, Siket Ștefan și Erzsebet, Bumba Demeter și Maria, Heinrich Mihaly și Margit, Kalai Alexandru și Elisabeta-Ema, Fabian István și Etelca,Tarcia Iuliu și Luciola, Szarka Peter și Ileana, Gherasim Gheorghe și Maria, Kalmar Andrei și Amalia, Merker István și Roza,Szekelyhidi László-Sándor și Eva-Iren, Esztinka Paul și Margareta, Sandor Iosif și Ileana, Simon Ioan și Paraschiva, Budai Ludovic-Samuil și Irina, Semeniuc Gheorghe și Ecaterina, Luca Ioan și Gabriela, Bako Nicolae și Magdalena-Maria, Paraschiv Iuliu și Viorica, Riț Laurențiu și Marta, Lemak Ștefan-Alexandru și Agneta, Turșuc Iosif și Șarolta, Brici Ilie și Iuliana-Paraschiva, Mangu Iosif și Etela, Ilban Victor și Floare, Oniț Ioan și Lenuța, Schmid Paul și Etelka, Tătărucă Silvestru-Alexandru-Pavel și Florica-Olga, Brașoveanu Iosif și Ecaterina, Moroz Francisc-Ludovic și Ileana, Erdei Iosif-Alexandru și Ecaterina, Roșu Gavrilă și Lucreția, Borbei Ștefan și Paulina, Moldovan László și Maria, Magoss Attila-Árpad și Ibolya.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 28, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.