Un bărbat din Moișeni a suferit arsuri grave după ce a preparat hrană pentru animale

ambulanta_noapteaÎn perioada 30 octombrie – 2 noiembrie, echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare au intervenit la 258 de solicitări, dintre care 201 pentru urgențe.

Sâmbătă, 31 octombrie, la ora 15.52 a sosit un apel pe 112 pentru o persoană cu arsuri în Moișeni. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a găsit un bărbat de 48 de ani prezentând arsuri pe 70% din suprafața corporală. Din relatările surorii bărbatului, hainele acestuia s-au aprins de la un foc pus în spatele gospodăriei pentru a prepara hrana pentru animale. Echipajul a aplicat pansamente speciale pentru arsuri, 2 linii venoase pentru aportul de lichide și l-a transportat la C.P.U. Negrești-Oaș. Aici, personalul C.P.U. împreună cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, a continuat stabilizarea și pregătirea pacientului pentru transportul la o clinică de chirurgie plastică din Oradea.

Duminică, 1 noiembrie, la ora 16.21 Ambulanța a fost solicitată la o locuință de pe strada Botizului pentru un bărbat de 61 de ani care nu a fost văzut de cinci zile. S-a intervenit împreună cu un echipaj de Poliție. Din păcate suspiciunile familiei au fost juste, bărbatul fiind găsit decedat, în stare de putrefacție.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 2, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.