Consiliul Județean Satu Mare a trimis materiale sanitare spitalelor din București

În cadrul conferinței de presă susținută de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, acesta și-a exprimat întreaga compasiune și solidaritate cu victimele tragediei de vineri seara din clubul Colectiv din București.

DSC00395Adrian Ștef și-a exprimat solidaritatea față de victimele tragediei din clubul bucureștean, alături de toată populația Sătmarului știind că acolo am avut și un sătmărean, olimpicul negreștean Andrei Bud care din fericire a avut arsuri ușoare.

Consiliul Județean în aceeași noapte a trimis la București prin Spitalul Județean un camion de la I.S.U. „Someș”, conținând 310 cutii cu soluții și 620 de pungi de materiale sanitare, și sume de bani care vor fi suplimentați dacă va fi nevoie pentru procurarea altor materiale sanitare necesare.

„Să facem ceva pentru victime, donări de sânge, bani, iar asociațiile de profil pot contribui la ceea ce este necesar acolo. Dacă se vor mai solicita materiale sanitare vom sprijini financiar noi, Consiliul Județean Satu Mare cu tot ce este nevoie.”, a declarat Ștef.

În perioada imediat următoare se vor organiza controale la toate unitățile, locațiile ce organizează spectacole pentru asigurarea integrității și siguranței celor ce participă. În prezent noi am avut tot sprijinul la toate evenimentele mari și mici din partea Jandarmeriei, Ambulanței, Poliției, I.S.U. „Someș” Satu Mare neavând evenimente deosebite”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 2, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.