Agenții economici, obligați să comunice locurile de muncă vacante în termen de 5 zile

AJOFM-satu-mare (1)Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare reamintește agenților economici din județul Satu Mare prevederile Legii 76/2002 cu modificările și completările ulterioare, care prevede la art. 10 obligativitatea comunicării tuturor locurilor de muncă vacante în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

De asemenea, angajatorii au obligația să comunice Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate conform alin.(1) al art.10, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condițiile legii.

Nerespectarea acestor termene se sancționează cu amendă de la 3.000 lei la 5.000 lei, conform art.113  litera a); respectiv cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei, conform art.113 litera k) din Legea 76/2002.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 4, 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.