Echipa pirotehnică a I.S.U. ”Someș” Satu Mare a distrus muniție rămasă neexplodată

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a desfăşurat astăzi o misiune de distrugere a muniţiei rămasă neexplodată din timpul conflictelor armate.

munitieCele nouă elemente de muniţie (constând în patru proiectile perforante, un proiectil exploziv, o bombă de aruncător, un element de muniţie şi două grenade de mână defensive) au fost descoperite pe teritoriul judeţului nostru în cursul acestui an, începând cu luna iulie până în prezent.

Echipa pirotehnică, a inspectoratului sub comanda lt. col. Banc Valentin, a executat distrugerea muniţiei prin explozie controlată în locul amenajat pentru efectuarea lucrărilor de distrugere, pe terenul pus la dispoziţie de către administraţia locală a municipiului Carei din vecinătatea Poligonului de trageri al M.A.I. din localitatea Moftin.

Pentru executarea distrugerii muniţiei s-au folosit materiale explozive şi mijloace de dare a focului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 5, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.