Tinerii din Organizația Județeană de Tineret PSD Satu Mare au donat sânge

Tinerii din organizaţia judeţeană a Partidului Social-Democrat Satu Mare au participat în cursul zilei de joi, 5 noiembrie, la o noua acţiune de donare de sânge la Centrul Judeţean de Transfuzii Satu Mare.

tsd„Prin acest gest încercăm să fim aproape, atât de spitalele sătmărene care se confruntă cu o criză de sânge, dar şi alături de tinerii care se află pe patul de spital în urma tragediei de la Bucureşti, când clubul Colectiv a fost cuprins de flăcări. Donarea de sânge poate salva vieţi şi astfel de gesturi trebuie cât mai mult promovate şi încurajate. Ar trebui să conştientizăm cu toţii că prin astfel de acţiuni îi putem ajuta pe cei aflaţi în suferinţă”, a declarat liderul organizaţiei judeţene a TSD, Raul Băbţan.

Tinerii social-democraţi nu sunt la prima acţiune de acest fel, organizaţia de tineret a PSD fiind implicată în acţiuni caritabile încă din anul 2011.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 5, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.