Un careian și-a înjunghiat fosta soție. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

La data de 04 noiembrie a.c., urmare a unui apel de urgenţă 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, a fost sesizat despre faptul că o persoană ar fi fost agresată.

cutitPoliţiştii de investigaţii criminale au efectuat cercetările în acest caz, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare şi au stabilit că Ş.D. de 65 ani, din Carei, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri familiale, i-a aplicat fostei soţii, I.D, în vârstă de  58 de ani, 4 lovituri de cuţit în zona toraco-abdominală, victima fiind transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Conform concluziilor medico-legale, victima necesită pentru vindecare 23-25 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în pericol. În cauză se efectuează cercetări pentru tentativă la omor.

În cursul zilei de azi, persoana a fost prezentată Tribunalului Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă. În urma prezentării Tribunalului Satu Mare, faţă de Ş.D. s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 5, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.