Echipa sătmăreană „Dr. Rally Team” participă la etapa a III-a din Campionatul Naţional de Rally Raid

La acest sfârşit de săptămână, echipajul sătmărean „Dr. Nissan Rally Team”, format din pilotul Ovidiu Domide şi copilotul Daniel Nistor se luptă pentru cucerirea trofeului “Corneliu Ţiţ”, pus la bătaie în cadrul celei de a III-a etape a Campionatului Naţional de Rally Raid.

DOMIDE SI NISTORReparaţia lui Isabelle a fost o adevărată provocare după participarea la Trans Carpatic Rally Raid care a produs avarii majore consacratului monstru pe patru roţi, Nissan Patrol-ul lui Domide. Emoţiile sunt şi mai mari pentru cei doi sătmăreni, mai ales pentru faptul că nu au apucat să testeze maşina înainte de cursă.

“A fost foarte greu să refacem maşina într-un timp aşa scurt, dar cu ajutorul băieților din service am reușit să terminăm în timp util. Sunt puțin stresat pentru că nu am reușit să testăm maşina, ea suferind niște modificări la partea de suspensie, transmisie şi motor”, a declarat Ovidiu Domide, pilotul echipajului Dr. Nissan Rally Team.

Cu un rezervor de peste 300 de litri, un consum de 80 de litri/suta de kilometri şi motor de 300 de CP, maşina este pregătită pentru competiţia ce se va desfăşura pe un teren accidentat ce însumează 300 de km de drumuri agricole de exploatare, drumuri forestiere și drumuri comunale.

Competiţia automobilistică ce se va desfăşura în perioada 6–7 noiembrie are un traseu bine pus la punct menit să scoată în evidenţă îndemânarea şi pregătirea echipajelor participante.

Zonele cu acces facil pentru publicul spectator, din care se pot urmări concurenţii pe probele speciale, sunt situate sâmbătă, 07.11.2015 între orele 09.30 – 18.00 la Herghelia Herneacova.

În cadrul festivităţii de premiere va avea loc lansarea cărţii ”Automobilismul sportiv din România 1969 – 2014”, scrisă de regretatul maestru al sportului în automobilism, Corneliu Ţiţ.

Evenimentul destinat iubitorilor de sport pe patru roţi se organizează sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS) în parteneriat cu Clubul Sportiv SPEED RACING şi A-CAR România, Filiala Timiş.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 6, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.