Biblioteca Județeană Satu Mare invită comunitatea sătmăreană la ultimul schimb de carte din acest an

Biblioteca Județeană Satu Mare, sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare, demarează ultima acțiune de schimb de carte din acest an. Sub genericul „Citește și dă mai departe la schimb de carte”, evenimentul se va derula luni, 16 noiembrie, de la ora 13.30, pe trotuarul din fața Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr”, și are scopul de a facilita membrilor comunității întâlnirea cu cartea, într-o manieră diferită.

Schimb de carte_16 noiembrie 2015-page-001În decursul anului curent, au fost derulate trei astfel de acțiuni, primind aprecieri pozitive din partea publicului, înregistrându-se, în medie, peste 320 de participanți, fapt ce îi determină pe organizatori să propună reluarea activităților și în anul 2016.

Sătmărenii care vor să se alăture acestui eveniment, vor avea posibilitatea de a-și alege de pe standuri cartea dorită  și de a lăsa alta, în schimb.

Publicațiile care fac obiectul shimbului provin din donații de la cititori, ca urmare a campaniilor derulate anterior, „Pedalez pentru bibliotecă”, cu ocazia Zilei Naționale a Bibliotecarului și „Dar din darul sătmărenilor”, în cadrul Zilelor Județului Satu Mare. Conducerea și colectivul Bibliotecii Județene Satu Mare, aduc, pe această cale, mulțumiri donatorilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 12, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.