Centrul de Excelenţă în Box de la Satu Mare, în aşteptarea verdictului

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român inspectează în aceste zile bazele sportive din Satu Mare, în vederea aprobării înfiinţării Centrului de Excelenţă în Box. Delegatul COSR este expertul Florin Gurbănescu.

boxLa începutul lunii septembrie, forul decizional al Federaţiei Române de Box a decis să mute Centrul de Excelenţă de la Brăila la Satu Mare. În aceste zile, un expert din cadrul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român se află în vizită de lucru în judeţul nostru. Astfel, suflarea boxului sătmărean speră ca acesta să dea OK-ul, iar deschiderea oficială a centrului să nu se mai lase aşteptată.

Autorităţile locale şi judeţene promit să se implice trup şi suflet în sprijinirea sportului sătmărean, boxul fiind în momentul de faţă una din priorităţi dat fiind faptul că un Centru Olimpic de Excelenţă nu este la îndemâna oricărui judeţ.

Dacă raportul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român va fi favorabil, Centrul de Excelenţă în Box îşi va deschide porţile cel mai devreme în luna ianuarie a anului viitor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 13 noiembrie 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.