Incidente la Stâna şi Micula. Un bărbat şi o femeie au fost bătuţi

Ieri, la orele 14.30 poliţiştii din cadrul Secţiei Beltiug au fost solicitaţi să intervină la un incident pentrecut pe raza localităţii Stâna, judeţul Satu Mare.

batutDin cercetările efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între Vasile S. , de 34 de ani şi tatăl său a intervenit un conflict spontan, iar Aurora Ş.  şi un tânăr în vârstă de 22 de ani, care se aflau pe stradă, observând situaţia, ar fi pătruns în curtea locuinţei celor doi şi i-ar fi aplicat lui Vasile S. lovituri cu pumnii.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Joi la orele 23.16, poliţiştii din cadrul Secţiei Satu Mare au intervenit pe raza localităţii Micula, judeţul Satu Mare, unde o persoană ar fi fost agresată.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că pe fondul  consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, Robert S., i-ar fi aplicat soţiei sale mai multe lovituri cu palma, la nivelul feţei. Victima a refuzat transportarea la unitatea medicală, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe în primul caz şi violenţă în familie în cel de-al doilea.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 14, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.